Postat: 2015-03-13

Vindico Securitys norska intressebolag erhåller strategiska beställningar på märksatser och rånskyddsspray med Märk-DNA för den norska marknaden

Unisecure Norway har tecknat ett distributionsavtal med Safe4 Security Group AS avseende den norska marknaden. Tillsammans med Safe4 har nu ett leveransavtal tecknats med Komplett AS gällande märksatser med Märk-DNA. Leveranser kommer att påbörjas de närmaste månaderna och en första order har erhållits.

De första installationerna av system innehållande rånskyddsspray med Märk-DNA har nu utförts tillsammans med Safe4 i butiker tillhörande en klockbutikskedja.

”Etableringen i Norge påbörjades under hösten förra året och introduktionen av de unika stöldskyddsmärkningsprodukterna med Märk-DNA från Selectamark har haft ett snabbt förlopp, mycket tack vare det goda samarbetet som vi har med våra danska kollegor, SSF och Polisen”, säger Ernst-Olof Persson, Vd på Vindico Security.

För ytterligare information kontakta:

Ernst-Olof Persson, VD på Vindico Security AB 0708-35 03 88

Pressmeddelandet i sin helhet!