Postat: 2020-12-01

Nyhetsbrev Vindico Group 2020-12-01

Vindico har anställt 2 nya säljare och har tecknat 2 nya avtal med återförsäljare.

Nyanställningar

Efter den lyckade företrädesemissionen har arbetet nu börjat med att genomföra den av styrelsen fastslagna strategiplanen.

En viktig del av planen är rekrytering av nya säljare och vi kan redan nu meddela att två nya säljare har anställts:

Ola Johansson börjar hos oss idag och kommer att arbeta framför allt med försäljning av kamerasystem. Ola har mer än 10 års erfarenhet av denna typ av försäljning.

Karl Corneliusson kommer att börja hos oss den 18 januari. Han kommer att arbeta med försäljning av våra laddskåp, kamerasystem (främst mot byggmarknaden) samt DNA-system. Karl har en lång erfarenhet av B2B försäljning och dessutom ett förflutet som professionell fotbollsspelare.

Vi hälsar båda hjärtligt välkomna.

Nya återförsäljare

Vi har skrivit ett ramavtal med Ahlsell, vilket innebär att Ahlsell kommer att sälja våra laddskåp, DNA-märkningsprodukter och Safe´n´Sound produkter via sina butiker. Denna försäljning har redan satt igång och det är vår förhoppning att detta samarbete kommer att bli mycket framgångsrikt.

Vi har skrivit ett samarbetsavtal med Team Sportia som framför allt skall börja sälja våra cykellås, som vi introducerade på marknaden i höstas. Vi arbetar ständigt med att bredda vårt produktsortiment och vi har idag ett mycket konkurrenskraftigt sortiment av lås för framför allt cykelmarknaden.

Ladda ner meddelandet här.