Postat: 2019-12-11

Vindico lanserar nytt varumärke, Vindico Safe ’n’ Sound

Det nya varumärket Safe ´n’ Sound kommer att representera säkerhetsprodukter med fokus på konsumentmarknaden. Produkterna kommer att säljas via återförsäljare i Norden och finnas i såväl fysiska butiker som online.

Safe ’n’ Sound kommer att stå för smarta säkerhetslösningar för att skapa trygghet och säkerhet för människor i vardagen.

”Safe ’n’ Sound produkterna kommer att utgöra ett utmärkt komplement till Vindicos MärkDNA produkter, som redan idag erbjuds konsumentmarknaden via återförsäljare”, säger Andreas Holmström, försäljningschef på Vindico.

Safe ’n’ Sound lanseras under december månad.

För ytterligare information:
Carl Schneider
Verkställande Direktör
Vindico Group AB
073-920 69 01
carl.schneider@vindico.se

Andreas Holmström
Försäljningschef
Vindico Technology AB
070-714 78 08
andreas.holmström@vindico.se

Kort om Vindico Technology AB:
Vindico Technology AB som marknadsför och säljer fysiska säkerhetsprodukter och system är det rörelsedrivande bolaget i Vindicokoncernen med moderbolaget Vindico Group AB. I sortimentet ingår produkter och lösningar inom DNA-märkning, bland annat ButiksDNA och ByggDNA, kameraövervakningssystem samt produkter för säker förvaring och laddning av surfplattor, laptops, cykelbatterier och mobiltelefoner. Produkterna är delvis egenutvecklade. Försäljning sker direkt och via återförsäljare. Vindico Group är listat på Spotlight Stock Market med tickern VSEC.