Postat: 2017-09-05

Vindico Group förstärker sin säljorganisation i Vindico DNA Systems AB

Vindico Group AB förstärker koncernens säljorganisation genom att rekrytera David Svalfors till tjänsten som Säljare i Vindico DNA Systems AB. David kommer närmast från rollen som Account Manager på Square Publishing AB. 

”Davids mångåriga erfarenhet från försäljning av tekniska produkter och tjänster till såväl konsument som B2B blir en stor tillgång för koncernens samtliga dotterbolag. David skall huvudsakligen arbeta med försäljning av ButiksDNA men med sin tekniska kompetens  har han möjlighet att bistå samtliga dotterbolag med försäljningsaktiviteter då koncernen är i ett expansivt skede” säger Monica Hallin, VD för Vindico Group AB.

Vindico DNA Systems AB, ett helägt dotterbolag till Vindico Group AB, säljer och installerar säkerhetsteknik med DNA.

David Svalfors tillträder tjänsten den 11 september 2017 och tjänsten är placerad i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:

Monica Hallin
VD, Vindico Group AB
Mobil: 0733 23 45 06
Email: monica.hallin@vindico.se

Läs pressmeddelandet i sin helhet här!