Postat: 2017-02-24

Vindico Group förstärker sin säljorganisation i AB Gothia kameraövervakning

Vindico Group AB förstärker säljorganisation i dotterbolaget AB Gothia Kameraövervakning genom att rekrytera Philip Andersson till tjänsten som Säljare med placering i Stockholm. Philip kommer närmast från samma roll i Mindmancer AB.

”Philips kontaktnät samt försäljningserfarenhet av moderna kameralösningar blir en omedelbar och viktig försäljningstillgång för AB Gothia Kameraövervakning. Placeringen i Stockholm möjliggör en riktad bearbetning av gamla och nya kunder i Stockholm med omnejd ” säger Monica Hallin, VD för Vindico Group AB.

AB Gothia Kameraövervakning, ett helägt dotterbolag till Vindico Group AB, säljer och installerar kundanpassade lösningar för modern kameraövervakning.

Philip Andersson tillträder tjänsten den 27 februari 2017 och tjänsten är placerad i Stockholm.

Läs pressreleasen i sin helhet här!

För mer information, vänligen kontakta:
Monica Hallin
VD, Vindico Group AB
Mobil: 0733 23 45 06
Email: monica.hallin@vindicogroup.se