Postat: 2017-02-23

Vindico Group förstärker sin säljledande organisation

Vindico Group AB förstärker säljledningen i koncernen genom att rekrytera Monika Johannesen till tjänsten som Försäljningschef med placering i moderbolaget, Vindico Group AB. Monika kommer närmast från Expand International AB.

”Monikas långa erfarenhet av strukturerad försäljning, marknadsföring och ledarskap i olika företag och branscher tillför Vindico Group den säljledning som behövs i en koncern som möter kundernas efterfrågan i bolagsöverskridande team. Med Monikas breda kunskap och goda resultat blir hon en självklar, strukturerad och drivande säljkraft i vår växande koncern.”

Vindico Group AB är en säkerhetskoncern med dotterbolagen Vindico DNA Systems AB, AB Gothia Kameraövervakning AB, NS Finans AB, Vindico Safety AB, Vindico Development AB samt UniSecure Norway AS (50 % ägande).

Vår kompetens är kundanpassade lösningar baserade på vårt breda produktutbud. Vi jobbar i bolagsöverskridande team för att hitta rätt lösning för kunden. För oss innebär kundanpassade lösningar att vi lyssnar på våra kunder, hjälper dem att identifiera sina behov och föreslår en eller flera lösningar till lägsta möjliga kostnad.

Monika Johannesen tillträder den 1 april 2017 och ingår i koncernens Ledningsgrupp.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

Läs pressreleasen i sin helhet här!

För mer information, vänligen kontakta:

Monica Hallin

VD, Vindico Group AB

Mobil: 0733 23 45 06

Email: monica.hallin@vindicogroup.se