Postat: 2017-02-21

Vindico Group förstärker sin säljorganisation i Vindico Safety AB

Vindico Group förstärker sin säljorganisation i Vindico Safety AB

Vindico Group AB förstärker säljorganisation i dotterbolaget Vindico Safety AB genom att rekrytera Viktor Fahlander till tjänsten som Säljare med placering i Stockholm. Viktor kommer närmast från samma roll inom Mindmancer AB.

”Viktors erfarenhet av försäljning till offentlig sektor i kombination med hans tekniska kunnande blir en viktig tillgång för Vindico Safety där möjligheten till tekniskt kundanpassade lösningar är en viktig del av företagets kunderbjudande. Placeringen i Stockholm möjliggör en upparbetning av Vindico Safetys marknad i Stockholms området ” säger Monica Hallin, VD för Vindico Group AB.

Vindico Safety AB säljer kundanpassade stöldskyddsprodukter för temporär, säker förvaring vid aktivitetsbaserade arbetsplatser, skolor, simhallar, sjukhus och andra organisationer & företag.

Viktor Fahlander tillträder tjänsten den 27 februari 2017.

Läs pressreleasen i sin helhet här!

För mer information, vänligen kontakta:

Monica Hallin

VD, Vindico Group AB

Mobil: 0733 23 45 06

Email: monica.hallin@vindicogroup.se