Postat: 2016-06-23

Vindico DNA Systems AB förstärker sin försäljningsorganisation

Vindico DNA Systems AB som ingår i Vindico Group AB (publ), förstärker sin försäljningsorganisation för brottsförebyggande DNA-teknik genom att rekrytera Erik Norrström till Försäljningsansvarig i bolaget.

Erik Norrström har lång erfarenhet av försäljning av lösningsorienterade produkter och tjänster till stora och små företag och har även arbetat med försäljning av säkerhetsprodukter.

“Eriks profil och försäljningserfarenhet ligger helt i linje med vår säljinriktningatt erbjuda kundanpassade lösningar baserade på vårt breda produktutbud. Erik tillför bolaget den säljmotor som behövs för fortsatt implementering av säkerhetsteknik med DNA på den svenska marknaden” säger Monica Hallin, VD för Vindico Group AB.

Erik Norrström tillträder tjänsten den 1 september 2016 med placering i Göteborg.

Vindico Group AB

Monica Hallin

VD

Ladda ner pressmeddelandet här!