Postat: 2015-03-11

Vindico Security ställer ut på Butiksleverantör 2015 och demonstrerar Märk-DNA som rånskydd.

Vindico Security ställer ut på Butiksleverantör 2015 och demonstrerar Märk-DNA som rånskydd. Ett mycket starkt brottsförebyggande koncept som innebär en kraftigt reducerad risk att bli utsatt för rån och inbrott.

Intresset för att installera spraysystem med Märk-DNA i brottsförebyggande syfte ökar alltmer. I Danmark har de första installationerna med SelectaDNA-Spray utförts vid CooP, Netto, McDonalds och 7/11 vilket resulterat att dessa butiker inte längre drabbas av rån.

I Vindicos monter, F03:B, demonstreras även ”Dimma” som är ett utmärkt komplement till DNA-Sprayen. – När dimgeneratorn aktiveras och ”tvingar” gärningsmän mot utgången i butiken så passar vi på att märka dem med Märk-DNA, säger Ernst-Olof Persson, VD på Vindico Security.

Mässbesökaren ges möjlighet att prova på hur det är att uppleva effekten av dimma och även titta närmare på SelectaDNA-Spray och andra Märk-DNA produkter.

För ytterligare information kontakta:

Ernst-Olof Persson, VD på Vindico Security AB  0708-35 03 88