Postat: 2014-09-19

Märk-DNA projektet mot bostadsinbrott i Stockholm är nominerat till årets Säkerhetsrookie!

Vindico Security har tillsammans med övriga parter, bland andra SSF och Polisen, i det så kallade Hot-Spot projektet nominerats till utmärkelsen årets Säkerhetsrookie. Projektet som syftar till att validera Märk-DNA som metod för att minska bostadsinbrott presenteras av Polisen här!

Årets Säkerhetsrookie är ett av ”Security Awards” utmärkelser 2014 som man presenterar så här: ”Tidningen Skydd & Säkerhet vill med utmärkelserna i olika kategorier lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Vår målsättning är att sätta strålkastarljuset på de företag, lösningar och personer som på olika sätt bidrar till utveckling.”

Security Awards delas ut klockan 11.00, onsdagen den 15 oktober på stora scenen, SKYDD 2014, Stockholmsmässan i Älvsjö. Vindico Security ställer ut på mässan där vi framför allt presenterar Märk-DNA produkter. Du hittar oss i monter A24:17.

Läs hela pressmeddelandet här!