Postat: 2014-09-18

Nominering till årets Säkerhetsrookie!

Vindico har tillsammans med övriga parter, bland andra SSF och Polisen, i det så kallade Hot-Spot projektet nominerats till utmärkelsen årets Säkerhetsrookie.  Projektet som syftar till att validera Märk-DNA som metod för att minska bostadsinbrott presenteras av Polisen här!

Årets Säkerhetsrookie är ett av “Security Awards” 2014 som presenteras så här:

Tidningen Skydd & Säkerhet vill med utmärkelserna i olika kategorier lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Vår målsättning är sätta strålkastarljuset på de företag, lösningar och personer som på olika sätt bidrar till utveckling.

Security Awards delas ut klockan 11.000, onsdagen den 15 oktober på stora scenen, SKYDD 2014, Stockholmsmässan i Älvsjö.

Önskar ni biljetter till mässan vänligen kontakta oss via denna länk!