Postat: 2013-10-21

MÄRK-DNA på SecTech 2013

Vindico Security AB ställer ut på SecTech och informerar om världsledande SelectaDNA:s produkter för kriminalteknisk rån-och stöldskyddsmärkningsteknologi. Besök gärna vår monter 02:48 så berättar vi mer.

SelectaDNA är den globalt ledande tillverkaren av system för kriminalteknisk märkning med  ett brett utbud av produkter för märkning och identifiering av egendom som alla innehåller en unik DNA-kod. SelectaDNA reducerar inte bara brott utan möjliggör också för polisen att koppla ihop brottslingar med en brottsplats och få till stånd en fällande dom.

SelectaDNA är tillgänglig i ett antal olika former bl.a. som en vätska (som kombinerar DNA och mikropunkter) för märkning av egendom, olika typer av sprayer som exempelvis en bärbar försvarsspray och SelectaDNA Spray för rånskydd, SelectaDNA Trace för skydd av metaller och överförbara DNA produkter som SelectaDNA Gel och Grease.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här!