Postat: 2013-06-12

Vindico Security tecknar återförsäljaravtal med SafeTeam avseende Märk-DNA för skydd av butiker och företag

Avtalet omfattar samtliga DNA-märkningsprodukter från Selectamark plc med tonvikt på DNA-spray för märkning av rånare och inbrottstjuvar. Det var under senhösten 2012 som Vindico tecknade ett distributionssavtal med Selectamark. Under våren inleddes förhandlingar med SafeTeam i Sverige AB som strategisk och viktig säljkanal för Märk-DNA i Sverige och nu är avtalet klart.
– Det känns väldigt bra och spännande att få med SafeTeam inför framtiden. Med hjälp av dem katalyseras processen med att snabbt nå ut till kunder över hela Sverige. Timingen är perfekt med tanke på att RPS förser samtliga polisdistrikt med utbildning och utrustning under 2013 för att hantera DNA-tekniken, säger Ernst-Olof Persson, VD på Vindico Security.
SafeTeam startade upp sin verksamhet 1972 och är ett av de största privata säkerhetsföretagen i Sverige med ett 130-tal anställda. SafeTeam arbetar med en helhetssyn på säkerheten för butiker, företag och organisationer med rikstäckande installations- och serviceorganisation.
– Det är naturligt för oss att hänga med i teknikutvecklingen och kunna erbjuda nya och gamla kunder ökade möjligheter att skydda sina företag och anställda. Dessutom innebär ju även tekniken att vi kan bidra till att Polisens möjligheter att lagföra brottslingar ökar, säger Thomas Benneklint, VD på SafeTeam.

Mölndal 2013-06-12
För ytterligare information:
Ernst-Olof Persson, VD
Vindico Security AB (publ)
Telefon: 0708-350388
E-post: ernst.persson@vindico.se
Hemsida: www.vindico.se

Läs pressmeddelandet i sin helhet här!