Postat: 2012-11-30

Vindico Security tecknar försäljningsavtal med EU-SEC, säkerhetsgrossist med verksamhet i Nederländerna och Belgien

Länk till pressmeddelandet i sin helhet!

Det aktuella avtalet avser exklusiv försäljning i Nederländerna och Belgien för utvalda, egenutvecklade produkter ur Vindicos sortiment. Avtalet startar upp med en provleverans av personskyddssystemet ATU, Alarm Transfer Unit, som utvecklats av dotterbolaget Key Innovations.

– EU-SEC har även ett uttalat intresse för andra unika produkter i vår portfölj men har erhållit ett omedelbart intresse från kunder vad det gäller ATU systemet då det inte finns något motsvarande system som kan erbjuda snabb trådlös information mellan exempelvis butiker i ett köpcentrum avseende oroliga situationer, hot och snatterier, säger Ernst-Olof Persson, VD på Vindico Security.

EU-SEC är en relativt nybildad grossiströrelse i Nederländerna som initierats av bl.a. Emiel Timmerman, VD på Europe Security.

– Mitt uppdrag är att erbjuda säkerhetsbranschen nya innovativa säkerhets- och trygghetskoncept som inte finns hos mina konkurrenter. Med produkter från Vindico har vi möjlighet att “sticka ut” hakan och leverera unika lösningar inför den alltmer ökade brottsvågen och otryggheten i mitt hemland, säger Emiel Timmerman, grundare av EU-SEC.

Mölndal 2012-11-30

För ytterligare information:
Ernst-Olof Persson, VD
Vindico Security AB (publ)
Telefon: 0708-350388
E-post: ernst.persson@vindico.se
Hemsida: www.vindico.se