Postat: 2011-05-26

Ny verkställande direktör och styrelseordförande

Vindico Security AB (publ), som levererar fysiska säkerhetsprodukter till detaljhandeln, skolor och offentlig förvaltning, har anställt Ernst-Olof Persson som verkställande direktör. Tidigare VD Carl Schneider blir styrelseordförande.

”Ernst-Olof Persson har arbetat i säkerhetsbranschen i 25 år och har grundat och drivit säkerhetsföretaget SPC Service som nyligen förvärvades av Vindico. Han har en lång erfarenhet framför allt från kontanthanteringsprodukter till butiker, köpcenter och banker. Ernst-Olof valdes vid den senaste årsstämman in i Vindicos styrelse och har ett brett kontaktnät i säkerhetsbranschen såväl i Sverige som utomlands. Hans erfarenhet och kunskap kommer att få en stor betydelse för Vindicos fortsatta expansion.” säger Carl Schneider.

Carl Schneider kommer att i augusti flytta till Shanghai. Han kommer där bland annat att kunna arbeta med Vindicos strategi när det gäller nya produkter, tillverkning och samarbeten i Kina.

Tidigare styrelseordförande Patrik Nordberg kommer att sitta kvar i styrelsen men som ordinarie styrelseledamot.

Styrelsen kommer således att framöver bestå av Carl Schneider, styrelseordförande, Ernst-Olof Persson, styrelseledamot och VD, Patrik Nordberg, styrelseledamot, och Kenneth Lexell, styrelseledamot.

För ytterligare information:

Carl Schneider
Vindico Security AB (publ)
0739-206901
carl.schneider@vindico.se

Ernst-Olof Persson
0708-35 03 88
eo@spcservice.se

www.vindico.se

Läs pressmeddealndet i sin helhet här…