Postat: 2011-02-09

Vindico Security öppnar filialkontor i Stockholm

Vindico Security AB (publ) som levererar fysiska säkerhetsprodukter till detaljhandeln, skolor och offentlig förvaltning har öppnat ett filialkontor i Täby utanför Stockholm.

Vindicos och dotterbolaget Uni Safe Försäljnings AB:s kunder finns till stor del i Stockholmsområdet varför bolaget har beslutat att öppna ett kontor med showroom i Täby.

”I vårt sortiment ingår ju bland annat datorvagnar och laddskåp, som kan vara svåra att demonstrera ute hos kund. Det är viktigt för oss att göra det möjligt för våra kunder att se våra produkter innan köpbeslut utan att behöva resa för långt, varför vi har tagit detta beslut”, säger Carl Schneider, VD för Vindico Security.

På filialkontoret kommer det att finnas möjlighet att titta på såväl datorsäkerhetsprodukter som kontanthanteringsprodukter och andra säkerhetsprodukter för detaljhandeln. Ansvarig för filialkontoret blir Per Brolund, som arbetar med marknadsföring och försäljning i Stockholmsområdet.

För ytterligare information:

Carl Schneider

Verkställande Direktör

Vindico Security AB (publ)

0739-206901

carl.schneider@vindico.se

www.vindico.se

Webshop: www.safegruppen.se

Per Brolund

Försäljningsansvarig, Stockholm

Enhagsslingan 4B, Täby

0705-75 43 90

Kort om Vindico Security AB (publ):

Vindico Security, som består av moderbolaget och dotterbolagen Uni Safe Försäljnings AB och Key Innovations AB, marknadsför och säljer säkerhetsprodukter och system framför allt till detaljhandeln, offentlig förvaltning och skolor. Produkter är bl a säkerhetsskåp, larmöverföringsenheter, datorvagnar, kontanthanteringsprodukter och alkomätare. Försäljning sker genom direktförsäljning, via återförsäljare och genom företagets webshop. Bolaget är listat på Nordic MTF.

Vindico Security AB (publ) som levererar fysiska säkerhetsprodukter till detaljhandeln, skolor och offentlig förvaltning har öppnat ett filialkontor i Täby utanför Stockholm.

 

Vindicos och dotterbolaget Uni Safe Försäljnings AB:s kunder finns till stor del i Stockholmsområdet varför bolaget har beslutat att öppna ett kontor med showroom i Täby.

”I vårt sortiment ingår ju bland annat datorvagnar och laddskåp, som kan vara svåra att demonstrera ute hos kund. Det är viktigt för oss att göra det möjligt för våra kunder att se våra produkter innan köpbeslut utan att behöva resa för långt, varför vi har tagit detta beslut”, säger Carl Schneider, VD för Vindico Security.

På filialkontoret kommer det att finnas möjlighet att titta på såväl datorsäkerhetsprodukter som kontanthanteringsprodukter och andra säkerhetsprodukter för detaljhandeln. Ansvarig för filialkontoret blir Per Brolund, som arbetar med marknadsföring och försäljning i Stockholmsområdet.

För ytterligare information:

Carl Schneider

Verkställande Direktör

Vindico Security AB (publ)

0739-206901

carl.schneider@vindico.se

www.vindico.se

Webshop: www.safegruppen.se

Per Brolund

Försäljningsansvarig, Stockholm

Enhagsslingan 4B, Täby

0705-75 43 90

Kort om Vindico Security AB (publ):

Vindico Security, som består av moderbolaget och dotterbolagen Uni Safe Försäljnings AB och Key Innovations AB, marknadsför och säljer säkerhetsprodukter och system framför allt till detaljhandeln, offentlig förvaltning och skolor. Produkter är bl a säkerhetsskåp, larmöverföringsenheter, datorvagnar, kontanthanteringsprodukter och alkomätare. Försäljning sker genom direktförsäljning, via återförsäljare och genom företagets webshop. Bolaget är listat på Nordic MTF.